Freemoments het stappenplan

Freemoments is een no-nonsens webdesign bedrijf. Wij gaan voor klantgerichtheid, flexibiliteit, creativiteit en natuurlijk KWALITEIT. Freemoments gaat steeds voor het maximum aan kwaliteit voor een redelijke prijs. Elke opdracht is daarom voor ons weer een uitdaging. Wij zoeken samen met U naar de ideale website voor uw bedrijf of uw vereniging, want U kent inmiddels onze slagzin:
"Je kan maar een keer een eerste indruk maken"
Vandaar dat wij de uiterste zorg besteden aan het maken van de website, waarbij kwaliteit en stijl centraal staan. De site moet grafisch aantrekkelijk zijn en de informatie aan de bezoeker verstrekken. Websesign is maatwerk. Freemoments levert dit maatwerk voor bijna elk budget. U wilt toch ook een website, die tot in de puntjes is verzorgd en samen met u bekijken wij het materiaal, dat in uw website moeten worden verwerkt, zoals foto's, illustraties en teksten.Indien gewenst kunnen wij ook een fotoserie maken voor de website van uw bedrijf.

Heeft U nog geen eigen domeinnaam dan vragen wij deze voor u aan en verzorgen ook hethostingpakket voor de website. Wij gaan vervolgens aan de slag en werken uw wensen uit in een schema. Wanneer dit akkoord is, wordt de layout van de website verder gemaakt. Kleuren en lettertypen worden uitgezocht, die het beste bij de huisstijl van uw bedrijf en het internet passen. Er zal daarom eerst een homepage gemaakt worden met een onderliggende pagina.

Dit voorstel kunt u dan meestal alvast online bekijken. Is dit naar wens, dan zullen we de gehele website af gaan bouwen. Als de website klaar is zal deze online worden gezet. Wij melden uw website dan aan bij een groot aantal zoekmachines, waarvan Google de belangrijkste is. Men kan dan wereldwijd na verloop van een aantal weken uw bedrijf in deze zoekmachines vinden. Kleine veranderingen in bijvoorbeeld tekst kunnen soms zelf door U worden aangebracht middels een zogenaamd CMS systeem, dat als extra in de site kan worden opgenomen. Mocht U dit niet zelf willen of kunnen doen dan kan dit uiteraard ook door ons worden gedaan. Wij zorgen ervoor dat deze veranderingen dan snel, correct en voordelig worden uitgevoerd